Sazza Fly Fish - org nr: 918 903 364 MVA Alle kjøp går gjennom Paypal. Vipps kan også benyttes, men da må henvendelser gjøres via vår side på facebook: @sazzaflyfish
Velkommen til Sazza's nettbutikk!

Her finner du egenproduserte fluer av undertegnede som er kvalitetssikret av dyktige fluefiskere. Bare de beste materialer er brukt og her følges det prinsipp som aldri kan forbigåes; nemlig kvalitet fremfor kvantitet.

Her finner du en blanding av klassiske mønstre og varianter av dem, samt min egen serie av fluer som jeg kaller for MADE TO PROVOKE - hensikten er ikke å imitere, men å provosere laksen! Som alle vet at klarer enn det; blir det som regel bøy på stanga.

2017 ga gode fangstrapporter på våre fluer. Selv fisket jeg kun med egne fluer, 16 laks fikk jeg til land, men jeg har aldri kjørt på mer fisk enn sist sesong. Mistet utrolig mange, aldri mistet flere faktisk, men det er jo det at den tar i som er det store kicket. Man høster erfaringer og gjør justeringer fra sesong til sesong. Jeg gleder meg til å bløyte årets fluer, de er jeg utrolig fornøyde med. Ja. jeg føler de er enda bedre enn i fjor. Man vet etterhvert hva som fungerer og det nyter fluene godt av.. Som dere kan se her er jeg veldig glad i Jungle Cock øyne på mine fluer, disse kommer selvsagt fra oppdrett av fugl, Bransford Games Fisheries i England og innehar de nødvendige CITES-papirer. Her kan faktisk publikum komme og se på de majestetiske fuglene og dyrevelferd er i høysete.

Selv om jeg elsker fluefiske etter laks så fronter jeg catch and release. Vi burde begrense uttaket. Selv tar jeg ikke hjem mer laks enn vi spiser selv, vi må huske på at fisken gyter ikke i fryseren. Vi må ta vare på villaksen vår, det er hardt truet av omgivelser og inngrep i naturen. Hva er vel livet verdt om ikke laksen kommer hit for å gyte?

Ha en forrykende sesong og skitt fiske!

Mvh,

Tommy Simonsen

Jeg var så heldig at jeg kom til live finalene i Norgesmesterskapet i fluebinding i år hvor jeg konkurrerte i klassen Laks hårvinge. Her kom jeg på en hederlig 3.plass samt at jeg høstet erfaring fra sporten fluebinding. Klart noe helt annet enn å sitte å kose seg med kaffe til bindinga på binderommet. Med spennende var det og jeg sier ja takk til begge deler. Vi satser videre til 2019.I don't go to rivers to kill trout. I go to rivers to unkill parts of myself that otherwise might die.

- Nick Lyons


Sazza Laukhelle Sazza Sunray glamour
Vår pris: NOK65.00
Vår pris: NOK60.00
Sazza Laukhelle Sazza Sunray glamour
Eget mønster. Her benyttes det en kostbar laksekrok fra Ahrex i gullfarge.
Fluen hadde sin ilddåp sist sesong hvor den ble testet av flere fiskere i Laukhelle lakselva på Senja. Fluen leverte og fanget både laks og sjøørret. Velg str fra #6 til #12.

Perfekt til klare elver slik som Nord-Norge har å by på!
Vår variant av Sunray Shadow innehar kanskje ikke mange forskjeller fra originalen. Men de virker og gjør den mer flashy:

-Glittertube fra Futurefly i ulike farger, alt etter farge på underving.
-Bucktail underving med flash. Gir god støtte til overvinge
-Svart templedog med peacock herl topping. Gir veldig mye liv til flua, den pulserer faktisk i vannet.


Finnes også i oppgradert versjon med ekte Jungle Cock fra oppdretter!

Hvorfor denne nye varianten av en legendarisk flue? Jo, visst er den originale SS en fantastisk flue som fanger fisk uansett vær og tid på døgnet. Verdens beste allrounder! Her er det dog snakk i å gå litt vekk fra allround-merket og heller forbedre godværsfisket med denne fluen. både glitterkropppen og flashen forsterker fluens synlighet i klart vann, spesielt ved oppholdsvær. Silhuettfluen Sunray Shadow har fått en ny egenskap med dette mønstret. Første dagen jeg prøvde den blir jeg aldri å glemme: På første runden tok den en minstemåls sjøørret. Vel jeg lot fluen beholde plassen på andre runden også. Da smalt vi i en flott laks på 6,6 kg! Den fluen var hvit og sort og hadde i tillegg jc.
Henrikshrimpen JC Henrikshrimpen
Vår pris: NOK75.00
Vår pris: NOK65.00
Henrik Shrimp Henrik Shrimp
Den populære Henrikshrimpen i knallgode farger! Den populære Henrikshrimpen i knallgode farger!
3x Norseman (sazza variant) - Green, Blue, Orange OPST Commando Head
Vår pris: NOK179.00
List Price: NOK649.00
Vår pris: NOK599.00
Savings: NOK50.00
3x Norseman (sazza variant) - Green, Blue, Orange OPST Commando Head
Her kommer de 3 mest kjente variantene av Norseman-fluene samlet i en pose.
Vingelengde er 7-8 cm.
For de som ikke kjenner til Norseman fluene er det et mønster fra Arild Guthje-Fredriksen, en legende for oss fluebindere i Norge og som har gitt ut mange bøker som tar for seg alle aspekter rundt fluefiske og fluebinding. Anbefales!
Kort klump (fra 4,1 meter i 200 grain og 5,5 meter i 475 grain) hvor du kan skifte til ønsket spiss (kjøpes separat) for ditt fiske. Dette er en micro skagit som kan brukes på veldig lett utstyr. På plasser det er ekstremt trangt er den perfekt. Her kan du kaste store fluer på enhåndstanga uten problem. På vanlig spey eller overhodekast plasker det heller ikke noe. Utrolig artig system som burde prøves. Fikk 6/6 nylig i test i Alt om fiske!

Nye produkter

Commando Smooth Line
Vår pris: NOK1,199.00
SAZZY
Vår pris: NOK80.00
Echo Bravo Fluesnelle
Vår pris NOK1,607.00
Posh Sunray
Vår pris: NOK70.00
Green Highlander
Vår pris: NOK75.00