Home > HITCH & GURGLERS
Fluer til overflatefiske. Hva er vel nervepirrende enn å følge flua med øynene og se fisken komme og ta. Her finner du et variert utvalg av tuber til dette formålet både til laks og ørret i elv og i vann.
Sort By:
Page of 1
A:WAKE green on black A:WAKE green on black

Riffling Hitch er undervurdert når det kommer til fluefiske. Men uhyre effektivt, det har jeg selv erfart. Jeg har laget en egen serie som er testet grundig. Disse funker! A-Wake kommer i 2 str. Vinger er farget ekornhale, perfekt stivhet for å få den v-formede plogen i vannet. I tillegg er de to-fargede vingene nærmest uimotståelig for fisken. Jeg har fisket disse med både enkel- dobbel- og trippel krok, (#8-12) og har landet fisk på dem alle. Her velger du selv, alt etter hastighet og forhold. MÅ PRØVES!

Vår pris: NOK62.50 (50.00 eks mva)
A:WAKE Hitch - greenwings clear A:WAKE Hitch - greenwings clear

Riffling Hitch er undervurdert når det kommer til fluefiske. Men uhyre effektivt, det har jeg selv erfart. Jeg har laget en egen serie som er testet grundig. Disse funker! A-Wake kommer i 2 str. Tubekropp 1,5 cm og 2 cm. Vinger er farget ekornhale, perfekt stivhet for å få den v-formede plogen i vannet. I tillegg er de to-fargede vingene nærmest uimotståelig for fisken. Jeg har fisket disse med både enkel- dobbel- og trippel krok, (#8-12) og har landet fisk på dem alle. (krok følger ikke med) Her velger du selv, alt etter hastighet og forhold. MÅ PRØVES!

Vår pris: NOK62.50 (50.00 eks mva)
A:DRIFT pearl bomber A:DRIFT pearl bomber

Disse bomberne er geniale. Kroppen er av foam, som gir maksimal oppdrift. Altså ingen impregnering nødvendig, noe som gjør fisket mer effektivt. Kroppen har et skall av flatbraid og hackle er sikret med lim og motgående tråd. Gjør denne serien driftsikker - dead drift! MÅ PRØVES!

Vår pris: NOK85.00 (68.00 eks mva)
A:DRIFT green bomber A:DRIFT green bomber

Disse bomberne er geniale. Kroppen er av foam, som gir maksimal oppdrift. Altså ingen impregnering nødvendig, noe som gjør fisket mer effektivt. Kroppen har et skall av flatbraid og hackle er sikret med lim og motgående tråd. Gjør denne serien driftsikker - dead drift!

Vår pris: NOK85.00 (68.00 eks mva)
   
 
Riffling Hitch, Bomber, Foamber, Gurgler, Tjernobyl Ant m.m