Home > NAKKER & SADLER
VELG EN UNDERKATEGORI:
FutureFly OPST JUNGLE COCK
Sort By:
Page of 1
Jungle Cock Cape Prisgunstig hanenakke med uttalige bruksområder Future Fly American Saddle
Chinese Streamer Rooster Neck
Vår pris: NOK159.20
FF American Saddle
Vår pris: NOK207.20
Vi er importør av lovlige JC-nakker fra anerkjent oppdretter i England som ha 40-års erfaring. Alle våre nakker kommer selvsagt med de nødvendige Cites-papirer.

Vi har fått inn nytt parti med Super Quality-nakker (høyeste gradering) høsten 2018. Kjøp deg en topp kvalitets nakke til fluebindersesongen nå! Har også noen Grade A nakker.

Allerede over 50 fornøyde kunder som har handlet JC hos oss.
Perfekt til kroppshackle til Posh Sunray og andre tubefluer. Også utmerket som fronthackle til cascades, eller Ally's. Dette er bare noen av bruksområdene til disse prisgunstige kinesiske hanenakkene. Disse sadlene er perfekte for alle slags fluer. Her er både små og større fjær, slik at du er i stand til å binde mange forskjellige størrelser av fluer, både på krok og tube. Og her snakker vi om hønefjær av meget høy kvalitet.
FF Soft Hackle Patch OPST Premium Saddle Hackle Premium Grizzly Saddle Hackle OPST
FF Soft Hackle Patch
Vår pris: NOK207.20
Premium Saddle Hackle OPST
Vår pris: NOK399.20
Store skinnstykker med godt variert utvalg av myke fjær. En favoritt til tubefluer, men her finnes også fjær som passer som hackle på krokfluer.
Veldi høy kvalitet på materialet.
Topp kvalitets saddle med flotte fjær i distinkte farger. Disse premium sadlene er selektert for den rette kombinasjon av smidighet og stivhet for å optimalisere bevegelsen i vannet. Hackle fjærene varierer fra 7-20 cm, med brorpart av fjærene mellom 12 og 15 cm.
Jungle Cock Cape
Jungle Cock Cape (Grade: Super Q)
Vår pris: NOK1,279.20

(2)
Vi er importør av lovlige JC-nakker fra anerkjent oppdretter i England som ha 40-års erfaring. Alle våre nakker kommer selvsagt med de nødvendige Cites-papirer.

Vi har fått inn nytt parti med Super Quality-nakker (høyeste gradering) høsten 2018. Kjøp deg en topp kvalitets nakke til fluebindersesongen nå!

Allerede over 50 fornøyde kunder som har kjøpt JC hos oss.