Welcome.

Sazza Fly Fish - org nr: 918 903 364 MVA Alle kjøp går gjennom Paypal. Vipps kan også benyttes, men da må henvendelser gjøres via vår side på facebook: @sazzaflyfish
Velkommen til Sazzas nettbutikk for fluefiskeren & fluebinderen!


Her finner du egenproduserte fluer av undertegnede som er kvalitetssikret av dyktige fluefiskere i mange elever. Bare de beste materialer er brukt og her følges det prinsipp som aldri kan forbigåes; nemlig kvalitet fremfor kvantitet. 

All JC som er brukt har gyldig CITES og er importert fra Bransford  Fisheries UK.

Det blir fylt opp med fluer fortløpende gjennom hele vinteren 2019

Det er meningen og til en hver tid ha ferdigproduserte fluer her så det er bare å følge med. Det blir også forandring på innholdet;  Noen mønstre forsvinner mens andre kommer til. En blanding av det som har vært bestselgere, fiskefangere og nye spennende fluer.


Sjekk også ut den hurtigvoksende fluebindeavdelinga Vi fører hele sortimentet til finske GULFF som har tatt markedet med storm med sine råe UV-lim produkter. I tillegg finner du mye fra FUTUREFLY og OPST samt egenimporterte varer, deriblant JC nakker og Tempel hair.


Til slutt er det bare å ønske skitt fiske og håper du finner siden interresant

Med vennlig hilsen

Tommy Simonsen

Jeg var så heldig at jeg kom til live finalene i Norgesmesterskapet i fluebinding i år hvor jeg konkurrerte i klassen Laks hårvinge. Her kom jeg på en hederlig 3.plass samt at jeg høstet erfaring fra sporten fluebinding. Klart noe helt annet enn å sitte å kose seg med kaffe til bindinga på binderommet. Med spennende var det og jeg sier ja takk til begge deler. Vi satser videre til 2019.I don't go to rivers to kill trout. I go to rivers to unkill parts of myself that otherwise might die.

- Nick Lyons


TD Supreme XL Green Samurai

(1)
Vår pris: NOK85.00 (68.00 eks mva)
SAZZA TD Supreme XL Green Samurai
Hårlengde 10+ cm

Temple Dog (TD) er et essensielt materiale i laksefluer og har fantastiske svømmegenskaper. Artig materiale å binde med. Det bygger utrolig lite og er lett å få til taperte vinger. Det er lett og bli god og binde fluer om man bruker TD og det gir stor glede til hobbyen. Fantastisk kvalitet på dette partiet.
Frødin's Samurai står ingenting tilbake for Brook's Sunray..

Samurai fluer er bundet veldig annerledes enn klassiske tubefluer. De er smalere over ryggen og dubbingen fortsetter fremfor vingen. De er bygd for fart og skal gjerne fiskes på tvers, så raskt som mulig. Hvor raskt tørr du å fiske den?

Her er det brukt mye av de samme materialene som i originalen, bl. a Glitz dubbing og flatbraid. Hvit og slank svart vinge.
TD Supreme XXL TD Supreme L
Vår pris: NOK149.00 (119.20 eks mva)

(1)

(2)
TD Supreme TD Supreme
Hårlengde 15 cm +

Tempelhund er et essensielt materiale i laksefluer og har fantastiske svømmegenskaper. Artig materiale å binde med. Det bygger utrolig lite og er lett å få til taperte vinger. Det er lett og bli god og binde fluer om man bruker TD og det gir stor glede til hobbyen. Fantastisk kvalitet på dette partiet. Begrenset opplag.
Hårlengde 8 cm

Temple Dog (TD) er et essensielt materiale i laksefluer og har fantastiske svømmegenskaper. Artig materiale å binde med. Det bygger utrolig lite og er lett å få til taperte vinger. Det er lett og bli god og binde fluer om man bruker TD og det gir stor glede til hobbyen. Fantastisk kvalitet på dette partiet.
Cashmere Goat XL Jungle Cock Cape (Grade: Super Q)
Vår pris: NOK129.00 (103.20 eks mva)

(1)

(2)
Cashmere Goat XL Jungle Cock Cape
Fantastisk kvalitet på dette skinnet. Svart kashmir geit med lange tynne hår. Flott underull som er anbefalt å ta med for bedre oppbygning og fyldigere vinge. Detter er materialet jeg bruker på min Samuraier og Monkeys. Også bra til store Sunrays. Vi er importør av lovlige JC-nakker fra anerkjent oppdretter i England som ha 40-års erfaring. Alle våre nakker kommer selvsagt med de nødvendige Cites-papirer.

Vi har fått inn nytt parti med Super Quality-nakker (høyeste gradering) høsten 2018. Kjøp deg en topp kvalitets nakke til fluebindersesongen nå!

Allerede over 50 fornøyde kunder som har kjøpt JC hos oss.BESTSELGERE

Blue Doctor
Vår pris: NOK81.25 (65.00 eks mva)
OPST Pure Skagit Commando Head
Vår pris: NOK599.00 (479.20 eks mva)
TD Supreme M


NYE PRODUKTER

Gulff Ghost White Color Resin 15ml (UV)
Vår pris: NOK199.00 (159.20 eks mva)
Gulff Ambulance Color Resin 15ml (UV)
Vår pris: NOK199.00 (159.20 eks mva)
Gulff Pro UV light 365nm/3w
Vår pris: NOK399.00 (319.20 eks mva)
Echo Bravo Fluesnelle
Vår pris NOK1,607.00 (1,285.60 eks mva)
Sunray Shadow
Vår pris: NOK62.50 (50.00 eks mva)